zaterdag 14 december 2013

De winter is in aantocht

De herfst is aan zijn einde gekomen. Na de laatste storm zijn de meeste bladeren nu wel van de bomen gewaaid en zijn de mooie kleuren weg. De laatste dagen zijn ook grauw en grijs, tenminste hier in Twente. De nevel zorgt wel voor een mooie sfeer en maakt de wereld klein. Ben er wel op uit getrokken om wat beelden te schieten. De Steenhaarsplassen in het Buurserzand vond ik wel een mooie locatie om wat beelden te maken. Het geheel gaf voor mij wel een serene sfeer

                        Buurserzand                                    Steenhaarsplassen

Maar toch een beetje zon zou de foto's net dat beetje meer kunnen geven, maar helaas... Zag op diverse fotofora en facebook wel een aantal mooie foto's voorbij komen met een fraai zonnetje, hier niet dus. Tot afgelopen week, vrijdag de 13e bracht nu voor mij als natuurfotograaf wel een beetje 'fotogeluk' . Het had 's nachts een beetje gevroren en dat zorgde voor een beetje rijp en zelfs een dun laagje ijs op de diverse vennetjes in het Buurserzand, het mooie gebied waar ik onderstaande foto's gemaakt heb. De winter laat niet meer gauw op zich wachten denk ik.
4 opmerkingen:

 1. Ieder jaargetijde, iedere dag heeft z'n charmes, dat laat je hier mooi zien. 9 prachtige foto's waarbij ik persoonlijk foto 5 en 9 de mooiste vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige serie foto's, Ronald. Laat de winter maar komen!

  Vriendelijke groet,
  Ronald Pol

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Auch diese kalte, unwirtliche Jahreszeit hat ihren Zauber. Sie haben das wundervoll eingefangen mit Ihrer Kamera. Die Stimmung ist zu spüren.

  Grüße
  Waldameise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor het kijken en jullie reacties!

  BeantwoordenVerwijderen