donderdag 22 mei 2014

Zwarte specht deel II

Het was een buitenkansje om een paartje zwarte spechten te volgen bij het voeren van hun kroost, daarom laat ik jullie hier meegenieten van een paar opnames die ik nog heb kunnen maken tijdens het observeren van deze spechtenfamilie. Een prachtige natuurbelevenis. Intussen zijn de jongen uitgevlogen. In het begin telde ik vier jongen, maar later en op de dag van het uitvliegen nog maar drie, twee jongens en een meisje. Geweldig om mee te maken en natuurlijk om vast te leggen.








5 opmerkingen:

  1. Super gaaf Ronald, het is weer een zaak van op het juiste moment op de juiste plaats zijn en een klein beetje geluk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gaaf Ronald, het is weer een zaak van op het juiste moment op de juiste plaats zijn en een klein beetje geluk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk!! Gr, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben heel jaloers, dat je dat even weet :-p Maar een prachtserie zeg, heel vertederend die kleine zwarte spechten met die vragende blikken.

    Gr. John

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Ronald, omdat wij vanmorgen (voor het eerst in ons leven!) een zwarte specht zagen, zocht ik thuis naar informatie en kwam daarbij jouw prachtige foto’s tegen. Wij hadden gewandeld rond de badhut en in het sterrenbos bij Enschede en zagen toen de prachtige specht tegen een boom zitten, hij bleef ook heel mooi een tijdje zitten en vloog toen weg. Zijn geluid hadden we eerder al door het bos horen klinken maar toen wisten we nog niet wat het was. Een gelukkige dag vandaag, we hebben genoten!
    Vriendelijke groet,
    Ine Stevens

    BeantwoordenVerwijderen