dinsdag 31 januari 2012

Trots !

Dat ben ik nu wel een beetje. Afgelopen jaar heb ik in september een mooie serie opnames gemaakt in het Buurserzand van de prachtig paars gekleurde heide. Die morgen kwam alles samen leek wel, het mooie licht,de ochtendnevel en een mooie lucht! Nu is deze serie ook in de smaak gevallen bij Natuurmonumenten, waar het Buurserzand onder valt. Ze hadden mijn serie gezien op de weblog en mijn website. Ik werd benaderd door de beheerder van het Buurserzand met de vraag of ik een foto wilde leveren voor het nieuwe bezoekerscentrum dat Natuurmonumenten aan het inrichten is voor het Buurserzand . Hier kunnen bezoekers informatie halen over het natuurgebied en een kopje koffie halen na een mooie wandeling. De foto moest 'groot' aan de muur komen als een eyecatcher. Natuurlijk wilde ik wel hier aan meewerken, het is tenslotte een mooie gelegenheid de foto's aan een groter publiek te laten zien. Na een bezoekje aan de beheerder om het een en ander te overleggen, kwamen we op een canvasafdruk uit van 2.10 x 1.40 meter! Na de nodige bewerkingen van het fotobestand op de pc en het uploaden naar de afdrukcentrale werd de canvasafdruk bij mij thuis afgeleverd. Tja, daar staat ie dan in de gang. Na een busje geregeld te hebben, heb ik de afdruk naar het bezoekerscentrum gebracht. Ben laatst even wezen kijken om het eindresultaat te aanschouwen. Wel geweldig mooi om je foto zo groot aan de muur te zien hangen! Vandaar dat ik wel een beetje trots ben!

Het bezoekerscentrum van het Buurserzand ligt aan de Stendermolenweg 9 te Haaksbergenpakketje in de gang....


6 opmerkingen:

 1. Hoi Ronald,

  Het is werkelijk een prachtig doek geworden. Daar mag je met recht trots op zijn!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wowwwwwwwwwwwww. Prachtig man. Oprecht dat je hier zéér trots op mag wezen. Wat een schitterende foto is het toch!


  Gefeliciteerd Ronald.

  Gr,

  Remco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, het is er ook wel een om trots op te zijn, prachtig zo groot. Krijg een beetje kippenvel..wat zal je bere trots zijn.

  Groetjes Von

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ronald,

  Je mag met recht trots zijn, het is dan ook een weergaloze foto! Wat komt ie trouwens verschillend over op die 2 foto's; vind de eerste versie het mooist alhoewel ik denk dat foto 2 meer de werkelijkheid zal benaderen. Gefeliciteerd!!

  Groeten,
  Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bedankt Von en Robert voor julie reactie! @Robert: klopt, foto 1 is vanaf statief en foto 2 is geflitst.

  BeantwoordenVerwijderen