vrijdag 2 november 2012

Appetizer in Natuurfotopassie

Er is eindelijk weer een nieuw en goed tijdschrift op de Nederlandse markt verschenen. In Nederland moeten we het met 'Roots' doen, maar ondanks dat er fraai fotowerk in staat, gaat het blad niet alleen over fotografie. Maar gelukkig heeft Jan Vermeer, onze succesvolste Nederlandse natuurfotograaf een nieuw natuurfotoblad uitgebracht met de naam www.natuurfotopassie.nl  Het is een blad vol met prachtige natuurfoto's van bekende en onbekende Nederlandse fotografen. Ook staan er fraaie en interessante artikelen in over dieren, natuurgebieden en fotoapperatuur. Kortom een mooi tijdschrift om eens door te bladeren en te lezen. Het eerste deel is uitgegeven afgelopen augustus tijdens het Bird Fair festival in de Oostvaardersplassen. Het tweede deel is net uit en ziet er weer fraai uit. Helemaal mooi voor mij, want ik mocht ook een steentje bijdragen aan deze editie. Mijn foto van het Buurserzand is over 2 pagina's afgedrukt in de rubriek appetizer! Natuurlijk ben ik wel een beetje trots dat ik die gelegenheid gekregen heb en je eigen foto zo mooi afgedrukt ziet staan. Een mooie opsteker dus!
Hieronder nogmaals de foto van mij die afgedrukt staat in het blad Natuurfotopassie.7 opmerkingen:

 1. Echt een onwijs mooi blad als je van Natuurfotografie houd! Erg mooi als dan je foto ook nog op formaat groot!!! Erin mag staan! Want wat blijft het toch mooi om een foto afgedrukt te zien! Je mag zeker trots zijn op het resultaat! Gr. Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super Ronald, ik had hem al in het blad zien staan. Ik ken het gevoel, heerlijk als je foto in zo'n topblad komt te staan. En een terechte vermelding, het is dan ook een prachtplaat !

  Groet Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Ronald! Een terechte plaatsing want het is een schitterende plaat.

  gr jowan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat Ronald. Een waardige publicatie in een nog niet bekeken magazine.

  Foto is ook wel enorm mooi om te zien!

  Gr,

  Remco

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I completely agree with you. I really like this article. It contains a lot of useful information. I can set up my new idea from this post. It gives in depth information. Thanks for this valuable information for all. And of course nice review about the application.
  vakantiehuis dordogne

  BeantwoordenVerwijderen